Hasch resention

Tja, Philip här! Köpte lite hasch av en rastafari igår. Skitbilligt! Kostade bara 700 spänn för en femma vafaan! Det är hårt som fan, o de e då man vet att de e bra grejer! Rökte lite igår när jag satt o drack mäsk med Tommy o Gil. De ville inte ha, för de tyckte att hasch e för rastafaris. Rökte holk i en majspipa jag köpte nere i turkaffären för 30 spänn. Blevb skithög, spydde o somnade. Jäää, de e så punxlivet är!!

Att röka hasch får 4 av 5 kammar. Minus för att det blev så kletigt på byxorna när jag spydde.

Typ såhär bra var mitt hasch

Vegetarisk mat

Tja alla punx! Philip här. Fick höra av några punxare att kött är fasistiskt, så bestämde mig för att bli vegetarian. Har inte ätit något kött på två dar o de känns bra fan!! Igår käkade jag ostmackor till frukost sen pasta med ketchup till lunch o sen ris med kornfiler till middag. Skitgott man behöver inte kött föfaan!! Idag har jag ätit ett par leverpastejmackor och resterna från gårdagens middag. Så gör som oss på redaktionen bli vegetarian förfaaan!!

Att vara vegetarian får fyra av fem kammar. Plus för att man kämpar mot systemet minus för att man inte kan äta big mac.

Minkfarmar

Tja punx!! Igår trefade vi folk ifrån djurens rätt i nordstan när vi var o köpte öl. Dom pratade om minkfarmar och problemet med dem. Det öppnade våra ögon!! Kort sagt: om man utrotar alla minkar så har överklasskärringarna inga kläder att ha på sig och då faller hela systemet. Så organisera er o utrota minkarna föfaaan!

Senaste nytt! TOMMY ÄR FRI IGEN!

Jä idag ska vi på redaktionen fira att Tommys utegångsförbud är slut! :)
Så idag ska vi dricka massa mäsk och öl och vara dräggiga hehe ;D

Så nu sitter vi på Philips rum och ställer våra kammar, nyfärgade och fina!
Men mer hör ni imorgon om vårt äventyr! UP THE PUNX!


Sno 2.8 jä!

Hej idag tänkte vi resenserra att sno fol öl jä! Eftersom vi inte tänkar stödja multinationela företag så tar vi ölen. Det är lätt att sno öl när ingen ser. Det är bara till att dricka hembryggt punk vin och sen går man in i kiosken tar snabbt nåra öl och slänger ner dom i väskan. Sen skriker man högt innan man går ut "fan va dyrt med öl här". Sen går man några öl rikare och med en full plånbok. Jä stötta inte systemet ta det som tillhör dig! JÄÅ! Rika jävla överklass kioser!

Att snö folk öl i kioser får 4.5 kammar. Anledining till att det inte får fullt är risken med att sno eftersom snuten alltid kommer. Fan ska spöa alla snutar jävla fasister!

Punxporr föfaaan!!

Jää, hittade precis en punxporrsida som heter punxproductions. Skitbra grejer! Massa brudar med tuppkammar, o de gillar vi ju!! Runka kuken blå till dehär små puddingarna, mums mums! Känns bra med en porrsida där man slipper se massa äckliga svenssonfjortisbrudar. dessutom skönt att slippa stötta systemet bara för att man behöver ronka, nu går pengarna till en riktig anarkist som skall använda dem till revolution föfan!! Påtal om o ronka, fanns ju ett gammalt punxband som gjorde en sån låt, hehe. Den var bra, riktigt bra fan!

Punxporr får fem av fem kammar och ett rejält sprut vafaan!


RSS 2.0