Intervju med hobbytransorna o tysken!!

Tja alla medpunxare!! Leden att det var så länge sen vi uppdaterad, men vi har blivit bra på mäsk o då är det svårt att skriva. Men hör kommer iaf en intervju med ett av västsverjes hårdast band. de har tom dödat en nazist se akta er för dem... Oi oi oi va puunk!!!





1.Vilka spelar i bandet?? Vem spelar va? Märkt att ni har massa skins, hur många är skins o hur många e punx?

1Medlemmarna i bandet är Lukas, eller Tysken som han också kallas. Tysken är puckot med klänningen som kör sång tillsammans med mig som då heter Simon eller Byxis som jag kallas. Vi har också två medlemmar till i bandet som heter Love. Han har nog inget smeknamn vad jag vet...? Och Melon Martin. Love kör gitarr och Martin kör trummor.


2. Hur kom ni på det grymma nmnet?? Är ni transor på riktigt eller gör ni er roliga på transexuela över hela världens bekostnad?? Vad anser ni egentligen om sexism?? Är en sexläggning bättre en en annan?

2. Namnet Hobbytransorna kommer faktiskt i från min morsas sambo som spelar i ett punkband, BSV (Bernts Sockervadd.) Han kallade mig för hobbytransa av någon anledning vid matbordet när han inte hade något annat att säga. och, jaa det blev som det blev tyvärr... Jag själv har väll inget emot homosexuella eller någon annans läggning såvida dom inte är på mig och pillar så är jag glad!


3. Är ni faschistiska köttätare??

3. Kött? Du menar köttgrotta, jofan de e grejer de! Men Tysken är vegetarian den tönten. Hmm

4. Sett på er bilddagbok att sångaren har en vänsternävenkeps… Är ni ett komunistiskt band?+ Hur kan stalin vara bättre än anarki??

4. Vänsternäven är ett redigt punkband ifrån Skövde om ni inte har hört dom så har ni missat något! Jag själv är opolitisk och struntar fullständigt i Stalin eller Hitler. Svensk politik är som analsex, med andra ord ingen vinner på de. Men om jag verkligen måste välja så säger jag Kalle Anka Partier de står för gratis sprit och större trottoarer! :)


5. Vem skriver texterna?? Älskar värkligen mäsk är bäst, vi på redaktionen kan verkligen identifiera oss i den! Har ni tips på bra mäskrecept? Vi börjar själva bli riktiga mästare på det nu, så ger ni oss ett får ni ett tillbaka… Vem dricker mest mäsk??

 

5. Texterna skriver Tysken för det mesta. Haha ja Mäsk är nog en utav våra populäraste låtar. Tips på Mäsk? Jadu... Om ni har sett filmen ''Smala Sussie'' Så gör Pölsas Något som heter ''vin och shito'' Där har ni receptet. I bandet tror jag att det är Love som dricker mest mäsk. Han har en kompis som gör några liter per helg gratis. gott!

6. Vad tycker ni om nazister? Vad bör man egentligen göra åt dem?? Själva hatar vi nassesvinen men svårt att veta vad som bör göras med dom.. Slåss eller argumentera??


6. Hmm jadu när vi hade spelning i Jönköping så hotade Tysken en Nasse med kniv och det kanske inte va så smart men va fan. han förtjänade det säkert! mitt bästa tips är nog att göra det bästa utav situationen typ springa, slåss, eller blåsa såpbubblor i ögonen på dom så att dom får ont!


7. Är glasögon verkligen punk?

7. Jag säger som Eddie Meduza sjunger. Jävla Glasögonorm!


8. Såg er live på meths för några månader sen, jävlar vilket ös. Ett av de bättre livebanden jag sett på länge. Fick nu bra betalt? Måste ju vart ni som drog mest folk iaf. Hur orkatr ni ösa så jävligt?

 


8. Kommer snart ska käka knäckebröd. Så nu är jag tillbaka! Vi har aldrig tagit betalt när vi spelar av någon anledning. Jodå det var en massa folk där men det var nog inte bara för att vi va där. Det va nog en utav den bästa spelningen vi gjort trotts att det var vår andra spelning. Men Hobbytransorna tackar och fräser för komplimangen!


9. Har ni mycket fans? Hur är ett typisky hoobbytyskt fan??

9. Ja för fan vi har ju en fanclub på Facebook där det är lite över 100 fans. ett typiskt hobby fan? när vi hade en spelning i Skövde så stod det folk utanför med megafon och skrek att de ville se oss. Men de är svårt att säga hur ett vanligt fan är. Dom är väll som alla andra punkare fast med lite mer bonde dialekt! ;)


10. Nu till den eviga frågan, ebba grön eller ksmb??

 

10. Ebba var bra när man va mindre men nu lyssnar jag hellre på KSMB. Dock har ju ebba gjort sina bra låtar också!

11. Hur är det att vara punx/skin i en småstad? Blir ni utfrysta av resten av ert lilla samhälle? Blir haschet dyrare??

 


11. Det är skit kul! Jag har nog aldrig haft så många blickar på mig tidigare som här i Skövde. Utfrysta blir vi aldrig de är nog snarare tvärt om. Dom flesta här vet nog vilka vi är. Haha om haschet blir dyrare? Ingen aning faktiskt håller inte på med sånt men skulle chansa på att det ligger på en 600:- eller något haha!


12. Vad tycker era föräldrar om era listilar? Alla föräldrar acsepterar ju inte att man vill vara fri, arbetslös o supa.

 

12. Jadu våra föräldrar tar det nog ganska bra. Min plast farsa är ju själv punkare och morsan är hård/glam rockare, så dom säger inte så mycket.

13. Har ni mycket punxgroupies på era spelningar??

 

13. klart att vi har! Vem vill inte ligga med en hårig Tysk som luktar skit och har en gul hockeyhjälm? ;)

14. Va4rför har sångaren hjälm på sig?? Är det skydd ifall det blir slagsmål?

 

14. Haha jag ställer mig själv samma fråga varje gång han har den på sig. Vi var på en second hand butik och skulle köpa en ful klänning som tysken skulle ha på sig och då hittade vi hjälmen för 10 kr som tillhörde någon Andersson.

15. Vilket nytt aktivt punxband tykcer ni håller fanan högt i scenen?


15. Jadu inget slår ju dom gamla banden! men nu är det nog BSV och Vänsternäven som gäller!


16. Vilken är eran bästa spelning?? Har ni många mer bokade? Isåfall kommer vi o röjjer faan!!

 

16. Vår bästa spelning var nog på Meeths i Göteborg och en spelning vi hade i Skövde. Det blir nog inga spelningar på ett tag för vi blev kickade från replokalen på grund utav att vi hade saboterat och kastat snus överallt. Hmm skitsnack säger jag...host..!

17. Tack för intervjun, punka vidare så ses vi vid lidls folkölshyllor….

 

17. Hajjemän hade gött och hare krishna!!

Vi tackar för intervjun o önskar fortsatt lycka med nazistdödandet.


RSS 2.0