Tingsryd 2,8

Tja, Philip här. Sitter här på redaktionen o är bakfull som fan oahc har avtändning på hash. Jävla rastas... försöker bota detta med folköl. Köpte precis en öl som kallas tingsryd. Procenten är 2.8. Det är punk. Enda ölen som är punx har procenten 2.8 och 7.5
Den smakar väldigt gott. Nog den godasteölen jag har druckit. går ner snabbt o lätt o full blir man. Billig med. Kostade 23 kronor på coop här nere. Väldigt värt. Förstår mig inte på så kallade "punx" som köper 5 procentig öl. Dyrt som fan vafaaan. Älgöl är billigare o starkare, bara en tia ölen vafan.
tingsryd får 5 av 5 kammar. Skitgod o skitbillig! Riktig punxöl vafaan!! Hurra!!

Punx Illegal spelning!

Igår var vi på punxar spelning på punx Illegal. Dom stödjer invandrare och det tycker vi om för det är punx!
Först visste vi inte om vi skulle komma in eller inte ifall det var åldersgräns. Men dom såg nog våra tuppkammar, hur punx vi var och hur mycket vi brann för punken!

Kvällen började bra vi träffade jätte många coola punkare, tex en jätte het neger med tuppkamm, men hon var för gammal för oss.
Första bandet ut var ett stenhårt punkband som hette Guilty, dom var riktigt bra men några idioter stod och skrek Rachel hela tiden. Fan dom skulle hållt keften! Dom förstörde hela mellansnacket när dom försökte prata om viktig politik!

Sen blev Philip bjuden på lite cigg av rastafarin i smurfslakt videon, det visade sig sedan att det var hasch så Philip blev jätte yr och spydde. Vi hatar smurfslaktrastat!
Sen låg Philip och grät, men sedan fick Philip lite kir och mäsk och mådde bättre.

Andra bandet AntiAllt sög röv, jävla posers! Dom hade hängbrallor och inga nitar eller tuppkammar. FY FAN!
Vi såg lite på bandet desperat men en galen skinhead hoppade in i oss hela tiden och sen ringde Gils mamma och skulle köra hem oss. På väg mot bilen så spydde Philip för han var så full och bäng. Vi stötte på en konstig punkare som kissade på oss, så vi sprang så fort vi kunde mot bilen men Tommy ramlade och fick mer kiss på sig. Tommy började gråta eftersom hans punxväst blev förstörd och den kissande punkaren bara skrattade åt oss. Det var elakt gjort han var ingen riktig punxare!

Påväg till bilen såg vi hur en galen skinheadjävel tog stryp tag om en  punxar tjej och han skrek Sig Hail och sparkade mot andra punx. Jävla nazi sånna skinhead hatar vi! Vi kom tillslut in i bilen och Gils mamma var jätte arg över att det kom kiss i bilen. Tillslut kom vi hem och drack lite av vår mäsk och Tommy pappa ringde och var jätte arg på Tommy som nu har fått utegångsförbud för att han inte var hemma vid nio. Jävla fasist föräldrar!

Förövrigt var vi aktiva och köpte en punk illegal patch, 10 kronor rakt till dom illegala blattarna. Ingen människa är illegal för fan!
Något vi har suttit och tänkt på dom senaste timmarna är varför det var så himla många rastafaris på punk illegal hm!

Den här kvällen får i betyg av oss 3 av 5 kammar. Minus poäng på grund av kisset, rastafarina och Tommys föräldrar. Jävla fasisterna hindrar oss från att kämpa mot systemet!

Intervjuv med gatupunkaren Tomas

Här ser ni Tomas efter en hel dunk mäsk

När började du lyssnade på punk?
jag har lysnat på punk i den större delen av mitt liv ... började i 4 eller 5 an något sådant..


Vilket band var det som fick dig att förstå att systemet måste ändras?
att systemet behövde ändras? det har nog dem flesta förstått bara det att majoriteten är för fega att ifrågasätta och göra något


Hur många har du lärt om punken?
man kan faktiskt inte lära någon om just "punk" alla har nog en punkalre i sig själv det är abra definitionen som är upp till en själv


Berätta lite om din uppväxt, var det hårt, var det mycket smärta?

min uppväxt bestod av utfrysning mobbning och många blåmärken/tiror
hade en familj som försökte stötta mig men det gick inge vidare.


Vad är din politiska ställning?
min politiska inställning är faktiskt mer vänster än höger bara det att alla partierna är ju mer eller mindre dumma i huvudet.


Vi såg på din bdb att du har en tattuering,. Gjorde den ont? Vad står den för?

min tatuering gjorde ont den gjorde redigt ont ^^
min tatuering står för min inställning till politik och att man måste slåss för det man tror på därav svärden och skölden


Har du en flickvän är hon också punkare?
min tös är en punkare också ja


Vad tycker du om sverigedemokraterna?`
sverigedemokraterna är ett falskt pack som bara törs visa sin åsikt tack vare den publicitet dem fått..
enligt mig är dem ett gäng nötter


Vad är din inställing till rasism?

min inställning till rasism är attman borde känga ner det.


Vad tycke du om punkscenen där du bor? Finns det några bra lokala band?

där jag bor finns det några smärre lokala band men dem får inte så stor publicitet tack vare att "punkscenen" har så liten roll just nu


Gillar du skinheads?
skinnskalar har jag inget emot


Dricker du mycket och vad gillar du så fall att dricka?

jag gillar att ta mig ett par öl då och då


Vad tycker du om knark?
min inställning till knark är ganska hatisk och jag anser att man inte borde . jag har gjort det själv men det var inte värt det .


Hur många minderåriga tjejer har du knullat och sen rakat kam på?
Oj kanske 5 stycken


Tomas punxar tatoo

Shitfaced-recension

Var någon som länkade till en nedladdninsida med dethär bandet.skivan hette tydligen cannibalistic noise fest eler något. Man vaadfan är dethär för skit? Någon slags metal där sångaren låter som jag gör när jag spyr på fullan, hehehe. Och vad är det för jävla låtar? Nästan bara texter om döden o sådanna fjantiga metalsaker. Kallar låtarna saker som: Down in the grave, death, Ritual castration etc. Fyfan. Enda bra titlarna är Fist of Chaos och Alcoholocaust som endå är lite punkiga.
För att återgå till musiken igen så sög allt röv vafan. Gick ju snabbt o de va bra, men vill ju höra tvåtakt eller fyrtakt o inte bara massa buller vafan. Samplingarna till låtarna var typiska metalsamplingar, dvs värdelösa. Kan de inte använda samplingar där de säger typ fuck the state eller något annat punxigt? Nä fyfan
en av fem kamar

Av: Philip


Tjenare Knugen!

Tjenare Kungen

Den här filmen handlar om en missförstod punxare som hatar sitt liv och är arg på samhället. En dag träffar hon en annan cool punxare och dom startar ett band. Men först bråkar dom om en kille om båda vill ligga med. Tillslut startar dom ett band med en synthhora och dom är jättepunk. Först har dom det hårt sen slutar alt.

Den här filmen får 3.5 kammar. Betyget dras ner en aning då synthhoran var med och det var för få tuppkammar i filmen.

Av: Gil


Sid o Nancy

Sid & Nancy


En av tidernas bästa punxarfilm. Nancy är en blond punxhora som blir kär i den tuffa punkaren Sid Vicous. Men båda tar heroin och och punxar för mycket.
Sid är cool och spelar asbra bas i bandet Sex Pistols. MEn punkare har aldrig vart välkommna i det här samhället. DÄRFÖR FICK DOM DÖ!

The End

Jag tycker att filmen är väldigt djup och punk. JAg grät när punx Nancy dog. Men en sak är säker Sid Vicous var oskyldig!
Jag ger den här filmen 4 av 5 kammar. Den skulle fått fullt om det var fler punxarkammar i filmen.

 


Smurfslakt resention

Smurfslakt – We’re only in it for the punx!

Köpte denhär cdn av rastafarin I bandet, träffade på honom utanför West coast riot i somras när vi på redaktionen satt utanför o drack mäsk o lyssna på dropkick murphys (man betalar väl inte massa dyra pengar för en punxfestival eller!?). Han gick runt o snackade om någon som hette Rachel så fick en cd för några klunkar mäsk.

Omslaget är snott från Ebba Gröns punkklassiker we’re only in it for the drugs. Bra med en ebba.hyllning!

Själva cdn är mycket bra punk! Hörs att rastafarin försöker smyga in lite reagge basgångar, men tokdisten från gitarrerna döljer det som tur är rätt bra. Bra texter om att kämpa mot systemet o leva sitt liv som punkare o sånt, det gillar vi o det är det vi lever för!  Gillar musiken mer än på de gamla skivorna me. Mer klassisk Pistols-punk än de andra. Skönt att det inte är lika mycket körsång utan mer rak pang-påpunk.

Fyra av fem kammar

Av: Philip


Exploited resention

Exploited – troops of tomorow

Lyssnade på Exploited klassikern Troops of tomorrow på mp3n idag. Riktigt bra skiva!! Bra tvåtaktspunk med massa fart o dist!Det var detta Sid vicious tänkte på när han startade punken föfan! Bästa låten är såklart Sid Vicious Was Innocent, för det var han ju föfan. Snuta satte dit honom bara för att han va anarkist o punkare o inte ville va en del av samhället… jävla skit, borde vara anarki ändå…

Vidare så är det ett riktigt tufft o snyggt punxaromslag till skivan med, massa punkare som gör revolt mot samhället o de gillar vi, det är ju det punken handlar om. Krossa systemet föfan! Dessutom spelar Exploited på Musikens hus i göteborg snart, och ni kommer alla att få se Punx Nytt redaktionen stå längst fram o skrika: Fuck the USA!!! USA är jävla kapitalister o fasister föfan.

Skivan får fem av fem kammar!!!

AV: Philip


Smurfslakt-intervju

Tja alla punx. Här är en intervju vi gjorde med toppbandet Smurfslakt. De har spelat flitigt runtomkring i västra götaland o vart en viktig del av punscenen! Vi är mycket stolta att de svarade på våra frågor.

Sammanfattning av intervjun

1. När bildades smurfslakt?

våren 2007

2. Hur många i bandet har haft tuppkam?

Frej, Siken, Tom och Hannes har haft tuppkam.. björn och anders har alltid haft långt hår.

3. Hur många har haft det samtidigt som mest?

Fattar inte vafan de spelar för roll men 4 i bandet hade tuppkam samtidigt våren 2009.

4. Vad stod ert band för?

Socialism, Anti-rasism, mot passivitet, förtryck, våld med mera.

5. Ni har väldigt politiska textervad står ni för inom politiken?

Socialism, rättvisa

6. Hur kom ni på det här grymma namnet?

Det var Frejs kompis som kom på de om jag inte minns fel

7. Vad har ni emot smurfar?

Ingenting, smurfar är blå och små liksom moderater etc.


 Såg eran video vi har en del frågor om den.

8. VAd är igentligen budskapet gillar ni inte mäsk eller?

Budskapet med res dig upp är att punken inte är speciellt kreativ eller DIY längre.. Många sitter bara och super och det är inte vad punk handlar om.

9. Jag ser att sångaren har öronproppar, är det verkligen punk?

vem fan bryr sig om va som är punk? vi skiter i vad folk tycker, vi har öronproppar om vi vill, de är punk. 

10.Varför valde ni inte en kille med tuppkam och varför just en kille?

vafan är de för en jävla fråga? som om de spelar roll?
Mögel är en god vän till bandet vi tog honom för att han ville ställa upp dessutom är han jävligt punk.

Nu lämnar vi det ämnet.

11. Har ni några andra band eller sidoprojekt?

Många.. Jag spelar i punkbanden Jerrys Farsa, Smärtgräns och Guilty.
Frej och Anders spelar också i Guilty och Anders spelar även i Smärtgräns och Y-Front.
Utöver detta så håller jag Hannes, Björn, Anders och Love en kille från Stockholm som har spelat i Svea Hovrätt och Mellanmjölk på att starta upp ett nytt Smurfslakstliknande band som inte har något bandnamn än.

12. Varför hade ni med en hårdrockare och rastafari i bandet?

Vi har aldrig haft nån hårdrockare eller rasta? Utseende är inte punk när du fattar det din lilla råtta så kan vi snacka punk.

13. Varför la ni ner bandet?

Vi tröttnade på grejen. Vi var inte nöjda med namnet och vår musik, det blev en splittring i bandet. Men som sagt så skall vi starta upp ett nytt band utan Frej.

14. KOmmer ni att återförenas?

Inte de närmaste 10 åren.

15. VAd får ni er insperation ifrån? VAd lyssnar ni på för muisk?

Samhällets alla orättvisor, korkade punkare mm. vi lyssnar på at möjigt men mest punk och hardcore. Både jag och Frej som skrivit låtarna har lyssnat mycke på Strebers och det hörs om man lyssnar på Smurfslakt.

16. VAd är er inställning till knark?

Vi tar ställning mot.

17. Dricker ni mycket i bandet? Gillar ni mäsk?

Det dricks en hel del ja.. och? nej vi dricker inte mäsk.

18. Får ni ligga mycket på grund av bandet?

Nää vi är la inga fucking rockstjärnor???? Björn fick ligga nån gång tror jag, men de är ju inte så konstigt.. han brukade alltid klä av sig på scen, ibland gick han hela vägen.

19. Vem har störst penis?

Inte fan är de Anders i alla fall.. Skulle tippa på björn.

20. Vad tycker ni om den lokala punkscenen?

Den är inte vad den har varit tyvärr. I GBG är det mycke Käng och Crust som gäller så det har vart svårt för ett trallband som oss att få gigs osv.

21. Ni har ju en TV-kändis med i bandet. Hur har det påverkat erat band. Är det någon som kallar er sellouts?

Nej har inte påverkat oss de minsta.. nej ingen.

 Vi blev väldigt förvånade på redaktionen när vi såg huset du bodde i
Hölll på att sätta mäsken i halsen. Ni spelar ju så hård punkåså vi trodde ni bodde i ghettoti bergsjön eller nåt.

22. Hur känns det att vara överklass? Är resten av bandet överklass?

äru dum i huvet eller? bara så du vet så är jag inte överklass för att jag har växt upp i en villa hur jävla körd kan man vara?
Förövrigt så bor jag inte där längre utan bor på ett folkhögskoleinternat.

23. Vad tycker ni om era fans?

idioter överlag.

23.5 Vad tycker

idiot?
 
 
MVH
 
//Siken Smurfslakt

Tja alla punx!

Hej! Vi är tre punkare (Gil, Tommy och Philip) som driver ett punx-fanzine som vi kallar Punx Nytt! Detta gör vi för att vi vill visa alla svenssons och samhället att punken lever o att vi skall krossa dethär jävla systemet!!

Fanzinet skall släppas på papper, men mäsken tar upp mycket av våran tid så tills vi orkat fixa upp allt på papper kommer vi slänga upp endel av vårt material här på denna blogg. Häör kommer blandannat att finnas intervjuer med punkare och band, recensioner på skivor o filmer etc och lite annat småttt o gott.

Up the punx!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0